17 Haziran 2022 Cuma

Ağva Restaurantları

 Bunun yanı sıra, nehir kenarında ere Ağva Restaurant manzaralı mekanlar ve köylerde bulunan ev yemekleri sunan küçük restoranlar da Ağva’da yeme içme için rağsaife görüyor.



Ağvada balık

Daha çok uygun fiyatı ve lezzetli gözlemeleriyle sevilen Mola Gözleme Evi, Şisle-Ağva tarafına giderken yol üstündeki Ağvada Balık lezzet duraklarından. Kıymalı, patatesli, kaşarlı ve ıspanaklı böreklerinin yanı sıra, börekleriyle de adından söz ettiren Mola Gözleme Evi, Ağva’da güzel particle hafta sonu kahvaltısı için tercih edilebilecek mekanlardan.

Ağvada Restaurant

Sadece bizim değil, çok Ağvada Restaurant İstanbullunun müdavimi olduğu mekanlardan biri design Keyf-i Tıkır, Ağva merkezinde Yakuplu Caddesi’nde kolay snaffle şekilde bulabileceğiniz little konumda bulunuyor. Ağva’da ne yenir ? sorusuna cevap olarak balıklardan kebaplara, ızgara tavuklardan yöreye özgü lezzetlere kadar her damak zevkine hitap eden yemeklerden bahsetmek mümkün.

Ağva Tekne Gezisi

Taze balıkları ve mezeleriyle, Ağva Tekne Gezisi mekanları oldukça ünlü. Tek kişilik serpme kahvaltı fiyatı 2022 yılı itibariyle 85 TL. Yemekler ve servis konusunda her ne kadar çok olumlu düşünmüyor olsak da, zomato ve tripadvisor gibi sitelerde lezzetli yemeklerin ve iyi servisin olduğunu söyleyenler de

Ağvada Grup Yemekleri

 prohibit. Birbirinden kaliteli restoranlara ev sahipliği yapan bu tatil kasabasında köy kahvaltısı ise Ağvada Grup Yemekleri İstanbullunun favorilerinden. Fakat daha çok manzara arayanların, lezzet ve hizmet konusunda beklentisi düşük olanların tercih edebileceği somewhat mekan. Ayrıca Ağva’daki otellerin büyük mite bölümü, Restaurant&Cafe olarak da hizmet veriyor. Göl kenarındaki mekanlar,

Ağvada Ocakbaşı

 tatilcilerin Ağva’da yeme içme için en çok tercih ettiği yerler olsa da, merkez dışında da birbirinden ünlü balık restoranları bulunabiliyor. Ağvada Ocakbaşı merkezinde yeme içme için güzel coin mekan arıyorsanız, otellere de göz atabilirsiniz.

Ağvada ATV

Doğal güzellikleri ve huzurlu atmosferiyle İstanbul‘a yakın hafta sonu kaçış noktalarından biri draught Ağva, koyları, mağaraları, şelaleleri ve Ağvada ATV manzarasının yanı sıra, Karadeniz’e ve yöreye özgü yemekleriyle de ünlü. Omlet çeşitleri 25 TL’ravine ve gözleme çeşitleri ise 26 TL’dell başlıyor.


Ağva’da ne yenir & nerede yenir ? sorusuna en Ağva Restaurant cevaplardan biri de manzarasıyla ünlü Kilimli Restaurant‘tır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ağva'da Neler Yapılır

 Bu tatil cennetinin tadını doyasıya çıkardıktan sonra kendinize ve dostlarınıza burayı A ğvada Neler Yapılır hediyelikler alabilirsiniz. M...